Wednesday, December 5, 2007

Turhautumista, läheltä-pitejä, ja arkielämää

Olen nyt toiseen kerran kuukauden sisällä lähellä saada itselleni Torontosta todellisen työpaikan omalta alaltani. Esteenä on enää vain lupa-asiat, ja se este onkin aina vaikea... Kiitos Kanadan hankalan työlupa- ja maahanmuuttokäytännön, tämä potentiaalinen uusi työnantajani, joka haluaisi minun aloittavan vaikka heti ensi maanantaina, joutuu vielä menemään kanssani läpi kuukauden tai parin mittaisen lupahakemusprosessin, jotta saan nykyisen työlupani vaihdettua uuteen...

Voin vain toivoa kahta asiaa: että työantajan into ei lopu lupa-asiaan, ja että Kanadan byrokraatit hyväksyvät työlupani ennätysajassa tai ainakin alle kahdessa kuukaudessa.

Tuon asian ansiosta elämässä täällä on taas vähän enemmän toivoa, mutta samaan aikaan edelleen olisi mahdollista lähteä takaisin Eurooppaankin, ja jos nyt tämä työpaikka täällä menee puihin lupien vuoksi, niin sitten seuraava konkreettinen mahdollisuus onnistua taitaa tulla vasta ensi kesänä, kun hakemukseni pysyvästä oleskeluluvasta ja vapaasta työluvasta on (ehkä) mennyt läpi.

Huokaus.

No comments: