Saturday, March 22, 2008

Pääsiäistä

Hyvää pääsiäistä kaikille. Täällä Ontariossa pääsiäinen tarjoaa vain yhden vapaapäivän, pitkäperjantain. Maanantai ei ole Ontarion provinssissa virallinen vapaapäivä, jotta "Kanadan talouden pyörät pysyvät pyörimässä" (muutenhan ne pysähtyisivät), vaikka jotkut liittovaltion työntekijät saavatkin maanantainkin vapaaksi.

Pitää kuitenkin olla tyytyväinen siihen, mitä saa, ja otinkin perjantain rennosti kirjoittamalla lopputyötäni IPTV:stä (nakutan tänä keväänä vihdoin valmiiksi medianomin paperini) ja työstämällä musiikkiani. Ulkona on kauniin keväinen auringonpaiste, vaikkeikaan vielä kovin lämmin. Toivottavasti sää lämpenee nopeasti, jotta ensi viikonlopulle, jolloin juoksen 30 kilometrin juoksukisan Hamiltonissa, on lumettomat kadut. Ei haittaisi, vaikka voisin juosta osan kisasta t-paitasillani, vaikkenkaan usko, että todellisuudessa sää ehtii lämmetä ensi viikonloppuun mennessä ihan niin paljon.

Olen ollut uudessa työssäni nyt kaksi viikkoa, ja se on melkoista kaaosta. Touhussa ollaan selkeästi jäljessä sitä tasoa, mihin olen tottunut. Mutta parempi työnkin kohdalla nyt ottaa se, mitä saa, ja olla ainakin hetken aikaa onnellinen uudesta pestistä.

No comments: