Tuesday, July 14, 2009

Kesä

Huh, on kulunut jo luvattoman kauan siitä, kun viimeksi huhtikuussa kirjoittelin tähän blogiini. Paljon on tapahtunut sitten alkukevään.

Ensin olin työmatkalla San Franciscossa toukokuun alussa. Kuvia Flickrissä. Sitten toukokuun lopulla juoksin Ottawassa elämäni ensimmäisen täyden maratonin, ja vieläpä alle neljän tunnin. Olin (ja olen) kokemuksesta innoissani ja aion ilmoittautua myös syyskuun lopulla Torontossa juostavalle Waterfront Marathonille.

Viikko maratonin jälkeen lähdin Suomeen vajaan viikon matkalle (kuvia). Ehdin tavata osaa ystävistäni Helsingissä ja vietin viikonlopun vanhempieni luona isäni 70-vuotisjuhlissa. Varsin onnistunut matka, vaikkakin vähän turhan lyhyt.

Kesä on edennyt Torontossa aika vaihtelevissa eikä ihan parhaimmissa keleissä, ja nyt odottelen töitä tehden seuraavan lomantyngän alkua parin viikon päästä. Silloin suuntaamme Kanadan itärannikolle Nova Scotiaan ja Prince Edward Islandille kymmeneksi päiväksi.

1 comment:

paola_ said...

Prinssi Edwardin saari, oijoijoi. Yksi listalla olevista matkakohteista. Tietenkin kadehdin teitä, olenhan suuri Anna- ja Pieni runotyttö -kirjojen ystävä! (http://www.gov.pe.ca/lmm/) :-)